Så bra!

Idag insåg jag hur bra jag är på att hitta på andra saker att göra när jag egentligen borde sticka till gymmet och träna. Jag kom hem, funderade på att slänga i mig nåt mellanmål och köra järnet. Men det blev istället så att jag plockade upp alla kläder från golvet, lagade middag + matlådor och slängde sopor. Även om jag inte är 100 procentig nöjd med mitt val tror Tobias kommer vara det när han kommer hem kl 21.30!


Semester

När mamma är här känns det som semester. Man får gå upp i lugn och ro och äta god frukost. Man pluggar väldigt lite och ser istället på film. Man går på stan och blir bjuden på god mat. Man fikar mer än vanligt och njuter av hennes sällskap! Tack käre mor!

Muffinsbilder

Lyckade citronmuffins och mindre lyckade äppelmuffins!


Osis

Tobias gick upp vid 7 för att dra till gymmet, han frågar om jag ska med och jag svara i sömnen att jag inte är sugen. När han kommer hem berättar han att Anja Pärsson var där, då ångrade jag mig. Jag vet att det är sjukt larvigt av mig!

Umeå i mitt hjärta!

Söndagspromenad med finaste och strålande väder!


Härligt var ordet!

Jag älskar dagar som jag kan tillåta mig själv att slappa i soffan en stund mitt på dagen. Sen blir det att ladda för dagens träningspass!


Var det sittning?

Vi trodde det var mellanstadiedisco :)


Obeskrivligt

Känslan som infinner sig när man lämnar in tentan och vet att man har några lediga dagar framför sig. Jag menar lediga på riktigt och denna gång ända fram till onsdag!


RSS 2.0