Muffins

Hade svårt att få i mig lunchen igår. Hatar att värma potatis i mikron. Alldeles för liten lunch bidrog till att jag tryckte i mig en muffins i skolan. Men de va gott, kanske inte den bästa energin bara. På onsdag kör vi igång, då blir det inga muffins till lunch kan man säga. Full fart mot målet!


Lördag

Eftersom vi hade vår tenta i onsdags har jag haft flera lediga dagar. Har trott att det är lördag i tre dagar nu. Imorn är det alltså sista lediga dagen innan det är dags att sparka igång termin två och en ny kurs. Vi börjar med proffessionella samtal, ska bli intressant! Så fyller farfar år idag också. Grattis till honom!

Invigning

I fredags invigde vi vårt nya våffeljärn. Det var hur bra som helst och våfflorna likaså :)


Grattis!

Idag fyller min fina mamma 52 år. Jag försökte hitta en bra bild så jag bestämde mig för den här! Man är alltid som finast under sin konfirmation, ellerhur? Puss på dig!

Världens mysigaste filt!

Har länge velat ha en mjuk lurvig filt men inte köpt någon. Min fina vän Hanieh snappade upp att jag ofta pratade om en sån filt och att var avundsjuk på hennes. Igår kom hon till skolan med en mjuk, mysig, lurvig filt till mig. Dessutom passar den till vår fina gröna matta som Setareh en gång sa. Sjukt bra julklapp. Tack <3


RSS 2.0