Fyra veckor kvar!

Nu återstår bara 4 veckor av den här säsongen, 4 veckor av underbara människor, solsken, skid/snowboardåkning och en himla massa fest. Jag försöker inte tänka på det, men de första grabbarna jobbar bara den här veckan ut. Om någon börjar prata om det måste jag bara ge dem vara tysta,det kommer bli tomt. Människor som jag träffar varje dag och umgås med 24 timmar om dygnet kommer jag träffa nån gång ibland. De är ju helt sjukt.

Jag slutar jobba om 2 veckor,den 6 april, efter det kommer jag väl hem några dar med lite saker och fixar min dräkt till avslutningsfesten. (Sagotema). Sen åker jag upp igen och softar mig igenom 2 veckor. Den 20 april äger avslutningsfesten rum och planerat hemfärd till Malmköping är 22 april 2008. Planen är att vara nykter ett bra tag hemma, men om jag inte missminner mig så fyller en väldigt god vän 20 den 25 april. :)

Utgång på fjällis ikväll, all in så att säga :)

Jag lever!

Nanny, du behöver inte vara orolig. Jag lever och livet snurrar vidare. Det har nu gått en månad sedan beskedet att jag inte längre har någon att komma hem till,krama om och säga att det är skönt att vara hemma. Längtan har övergått till ångest, det är nu ungefär 5 veckor kvar och jag ska ta tillvara på den tiden. vad som händer hemmafår vi se då. Blir inte bättre av att oroa sig.

* Hanna kom trea på Tandådalen/hundfjällets vasalopp idag
* På tisdag ska vi bada tunna med jobbet
* Arvingarna på HC imorn?
* Catrin har lärt sig att inte justera bindningar med tanter i!
* Jonas tycker att jag inte är bra på nåt. men något måste jag väl kunna ;)


RSS 2.0