Indien 2012-11-19

Hej alla dar hemma!
Jag har inte haft sa mycket tillgang till internet sa har inte kunnat uppdatera sa mycket. Vi har det iallfall jattebra. Varmt och skont, for varmt ibland. Men det vet jag att jag kommer angra att jag skrev nar Umea ar - 29 grader i januari. Vi har manga studiebesok inplanerade och det kanns jattespannande. Imorgon ska vi besoka ett center for cpskadade barn. Vi har tagit med oss leksaker som vi kommer ge dem, tror att det kommer uppskattas.

Idag har vi varit pa ett mentalsjukhus pa besok och efter det kakat pizza och gatt pa shoppingur. Nu blir det lite internet innan vi far hem med tuk-tuk.

Likeheterna med Tanzania ar manga, men tror nog att det finns likheter mellan alla U-lander. Framforallt nar det galler naturen, hur affaren ser ut och husen de bor i. Tycker att det ar skitigare har, man kan se folk sitta och bajsa pa gatorna, det kanns inte som det mest frascha.

Hoppas allt ar bra i Sverige och tack for att ni tittade in har :)

Kommentarer
Postat av: "mamma"

Kul att du fick tillgång till internet.Kul att höra att det är ok ännu.Bajsar på gatorna gör vi inte i Malmköping än.Låter härligt med värme.
After dark var hur bra som helst.Har du fått alla post nummer? Vi tänker på dig. Ha det bra bästa faster.
Kram mamma

2012-11-19 @ 19:59:56
Postat av: T

Va faktiskt med om en kvinna som bajsade på stan i Ludvika för ett par år sen. Äckligt! Kul ni får fara runt:)
Behövde du salta piazzan få? ;)

Puss

2012-11-19 @ 21:40:15
Postat av: carina rombing

Hej vännen! Du verkar ha det bra. Kul och skönt att höra ifrån dig. Här i malmköping är allt bra. Var rädd om dig. Kram Carina

2012-11-20 @ 18:16:39
Postat av: Johanna Jeppe och bebis!

Va roligt att höra att du lever:) och skönt att ni har det bra. Underbara bebis växer i magen och ger en glad hälsning till faster:)

2012-11-20 @ 20:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0