Jag var visst ledig idag!

Gick upp klockan 07.40 för att gå till jobbet. Stressade i mig frukosten och kilade iväg. Väl framma i personalrummet insåg Jim att vi var en för mycket. Jag var självklart stensäker på att jag skulle jobba idag. Ungefär 1 minut senare kommer Hanna in genom dörren och säger till mig: Är inte du ledig idag, vi har ju bytt dag! Jag var väl inte jättenöjd med att ha gått upp i onödan men jag önskade de andra en trevlig dag och gick hem.

Jag beslutade mig för att inte ligga inne hela dagen eftersom solen sken ut. Jag ringer min kompanjon från Malmköping och vi bestämmer att vi ska ses i Tandådalen. Jag drar dit och möter upp honom och hans gäng. Det blev en helt underbar snowboard dag, åkte massor i skogen där snön är så hög att det är en pers att resa sig varje gång man krashar. Sen hängde vi lite i parken. Jag vågade iallafall åka över hoppen så nu är jag på g :) Genast inser jag hur mycket roligare det är att åka bräda än skidor.

Annat viktigt vetande: Jag kommer hem den 13 feb. Det är alltså 3 veckor kvar. Blir kul som faan!
Viktigt vetande som vi inte vill tänka på: Då har jag varit här halva tiden ungefär. shit.

Over and out 


Afterworken var underbar!

Shit va kul det var, helt otroligt. Egentligen får jag inte säga så eftersom Carro var sjuk och inte kunde hänga med! Så till henne säger vi att det var lagom kul :) Mycke folk man kände på ABG och sen vidare till HC, helt otroligt kul! När vi kom hem låg vi i korridoren och pratade tillsa vi kom på att det är sånt man hatar när folk gör, man behöver ju inte sitta i korridoren och prata, man kan ju gå in på nåns rum och stänga dörren. Vi kom fram till att det inte går att åka skidor i Ludvika, men om Rickard fick bestämma skulle han göra det. men det är nog inte för skidåkningen!

Igår åkte jag skidor för första gången sen juldagen. Det gick rätt bra faktiskt. De gick så dåligt på juldagen att jag inte hade lust att åka. Men nu är jag glad igen. Pjäxorna gjorde ont bara, men det är ju sånt man får ta då! Eller så tar jag inte storlek 37 nästa gång! Jag har ju bara testat 3 olika skidor på hyran så jag kan ju inte rekomendera några precis. men häromdagen var det en gäst som frågade om skillnaden mellan två skidor. Och jag hade åkt båda, jag var så stolt :) Ikväll blir det nog lite längdåkning, det blir kul.

Imorgon - Kalops med Carro, Rickard och Alex!
Fredag - Tacos med hela familjen! (F-huset)
Lördag - Johan fyller år.
Söndag - Utgång?
Onsdag - Jag fyller år. Definitivt utgång!

Några visa ord: Be inte om ursäkt, istället för det du sagt/gjort.



Hej svejs!

Tänkte bara skriva en rad när jag ändå sitter vid datorn. Idag har Carro och jag åkt bräda. Hon var jätteduktig :) Jag kan inte säga att det är för att jag är sån bra lärare eftersom hon redan kunde allt. Så de va ju lite surt :) Däremot känner jag mig stolt att jag kunde ställa om hennes bindningar i backen. Personal mitt i backen liksom! Haha.

Vi tog en liten fika på toppstugan också, det är så himla mysigt. Jag tycker det är synd att jag inte kunde visa mina vänner det. Men ABG duger ju det med!

Ikväll har jag, Carro och Rickard varit i Tandådalen och kollat på Stars on snow. Det hela avslutades med fyrverkerier så jag fick värsta nyårskänslan, mest för att det var på exakt samma ställde som för 10 dagar sen. Däremot blev det inga pussar med min älskling. Jag saknar honom massor redan fast han bara varit hemma i en vecka. Det känns sjukt jobbigt.

Ser fram emot att jobba imorn eftersom jag varit ledig i tre dagar nu.

Planer inför framtiden:

14 jan - Alexandra fyller 20!
15 jan - Brännboll mot Tandådalen
20 jan - After work på ABG
30 jan - Jag fyller 21! Utgång på fjällis.

Nu ska jag dricka varmt oboy! Puss o hej.

1 månad imorgon!!

Imorgon har jag alltså varit här i en månad. Det känns som att jag varit här i en evighet samtidigt som det känns som jag kom igår. Nu är jag ledig i 3 dagar så det ska bli skönt. Idag är planerna att åka lite bräda. Måste hälsa på Carro på jobbet. Hela högen är ju sjuka här så jag får väl dra ut själv, men de är lungt för då kan man åka i singelfållan :)

Planerna för kvällen är Lindvallen - donken och handla på ICA samt kolla på handelskompaniet om de har nåt snyggt att piffa upp vårat rum med :) Imorn är det utgång på fjällis och vi ska köra hårt eftersom både jag och Carro är lediga på torsdag. Woow!

Har lagt upp lite bilder på facebook så ni kan ju kolla där om ni har lust!

Det var allt för mig, ta hand om varandra!

RSS 2.0