Sol i Stockholm

image237

Helgens festligheter

Fredag
I kalendern står "köpingsfesten" så vi bär därför av mot västmanland för lite trevligheter. Truppen består av följande: Jag själv, Simon, Anita, simons valfria killkompis och förhoppningsvis Hanna-Banana. Egentligen hade vi tänkt sova i bilen så alla kunde festa men eftersom Simon är seriös fotbollsspelare så kör han ändå!

Lördag
Planen är grillning hemma hos syskonen Öhlin. Det är faktiskt första gången jag och lillebror dra ihop något tillsammans. Det uppskattas kanske inte lika mycket hos våra kära päron, men allt kommer att gå rätt till :) Truppen består denna kväll av: Mig själv, Hanna, Anita, Ewa, Amanda, Lillebror, Johanna, Åkerlund, bröderna Harman och Emil. (jag antar att jag glömt nån) Höglund tittar nog förbi också, jag tvingade honom iallfall till att komma o säga hejdå! Man vet ju aldrig när man får se honom igen.
Eftersom det är både gammeldagsmarknad och Flens student på samma dag så har vi flera dra-vidare-alternativ. Lillebror och hans gäng drar nog till Amazon. På Wärsan spelar Madicken och hennes band och Plevna har slagit upp ett öltält. Vi får se var vi hamnar helt enkelt!

Helgen kan väl inte bli annat än helt underbar?

Måste tagga till!

Nu får de vara slut på deppet. Jag har ju praktiskt taget lovat att pigga upp mig idag. Tanken var wii och tacos med Ewa och Emelie men vi byter ut det mot stekande vid sjön. Fan va underbart :) Sen finns ju det ju faktiskt positiva saker med Gbg också, jag syftar givetvis på Liseberg :) och ja, jag är glad för din skull..

jag vill ju att du ska vilja..

va jobbigt det blev nu...

Fan, Göteborg ligger ju inte direkt runt hörnet. Hur ofta åker man dit och käkar souvlaki? Nu blir de ju nästan som Umeå, men med Liseberg. Sen finns ju en här vanliga klyschan "jag är så glad för din skull". Jo, det kommer att komma en sån dag med, men just nu vill jag bara att du ska vara här med mig..

tankar om att vara singel..

Det svåratse av allt är nog att gå och lägga sig själv varje kväll. Ingen som finns där i mörkret, ingen att liksom säga godnatt till på riktigt. ingen som vill ligga nära, bara för att han tycker om mig. Ena dagen kan jag tänka att det funkar jättebra medan jag andra dagen kan känna mig som jordens ensamaste person. Faktum är att jag faktiskt sov själv varje natt i Sälen i två månader och det funkade jättebra. Då visste jag ju att det fanns någon där hemma som tyckte om mig (trodde jag iallafall). Men det är fan dubbelt så jobbigt nu, när jag varit hemma i en månad. Men shit, jag har sovit ensam i en månad, de har inte hänt många gånger i mitt liv. Helt otroligt, fan va jag är bra!

När jag går på stan är det så himla kul och kolla på kallingar, nu måste jag kolla extra mycket eftersom jag inte har någon att köpa till. Dum som jag är köpte jag inte ens några till lillebror när han fyllde år, men däremot får han världens finaste present ändå. Lite killkänsla sådär. Tur jag har honom asså :)

Jag kan längta efter den dagen då min pojkvän säger att han vill dela sitt liv med mig. Att vilja dela sitt liv med någon är stort, bland det finaste som finns. Det innefattar så mycket, mer än vad jag kan föreställa mig. Det är liksom mer än att älska någon, jag älskar många i min omgivning men i slutänden finns det bara en person som jag kommer att dela mitt liv med. Han som kommer bli pappa till mina barn. Han med stort H så att säga...

Nu är tiden snarare inne för att ha så otroligt kul, på egen hand :) Lära mig att tycka om mig själv för den jag är och inte den jag blir tillsammans med någon av det andra könet. Sen finns det ju självklart en liten filur betyder otroligt mycke! Jag är så glad när jag är med dig.. Jag sa nån gång att jag aldrig mer skulle tro på något som du sa, men de har jag visst gjort. Fan, jag fattar ingenting. ser du mig som en svår o jobbig grej?


..och så var det de där med tajming..

Imorgon åker jag till Sthlm och Robine till Malmköping.
Tur att vi tajmade det så bra :)


Saknar..

 ..att vi bor relativt nära varandra, jo det gör vi ju. Jag kommer ihåg när jag nämnde något om att det var både på gott och ont.  Jag vill minnas att jag även tyckte att det skulle vara lättare om du bodde i Umeå, för då skulle jag bara behöva gilla läget liksom.Jag måste ta tillbaka allt jag sa då, för det stämmer inte, nu önskar jag snarare att du bodde närmare än du gör.. Jag har någon gång i livet fått för mig att man borde sakna någon mindre när man nyligen har träffats. Men för mig verkar det vara tvärtom..

Alla ska me :)

Vilka ska med på Mange U den 16 Augusti i Uppsala ?

Jag är helt lyrisk!

image236


Varning för ras.

Det finns två låtar på min mp3 som jag blir ledsen och glad på samma gång av att höra. Jag sitter och spänner mig när jag vet att någon av dem är nästa låt på listan. När de första tonerna spelas börjar jag le men känner mig samtidigt ledsen inombords. Allt detta är pga att låtarna påminner om två personer jag tycker väldigt mycket om men inte träffar så ofta längre. Det fanns en period i livet då vi träffades varje dag och jag hoppas att jag kommer få uppleva det igen, närmare bestämt nästa vinter! Ni vet vilka ni är :)

Kobojsarna - Jag vet du vill ha mig
Vincent - Miss blue



Kärlek

image234

Lycka

Även om de inte blev som jag tänkt mig kommer jag aldrig någonsin ångra att jag åkte till Sälen. Just nu är det absolut det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag har träffat människor som betyder så otroligt mycket, vi har levt på varandra i nästan 5 månader och det är svårt att beskriva hur mycket jag tycker om dem. Tack alla som gjorde den här vintern till den bästa i mitt liv! Love you!




Så kommer man hem till det vanliga livet i Malmköping. Jag är så glad att kunna vara tillsammans de personer som jag har känt så länge jag kan minnas. De vet allt om mig och tycker om mig ändå :) Tack för att ni har tog hand om mig när jag kom tillbaka till verkligheten. Jag hade ångest för att inte ha någon att komma hem till, men det finns ju en hel skara undebara människor omkring mig varje dag! Tack för att ni finns, ni vet vilka ni är! Love you!


Jag är helt enkelt jordens lyckligaste person!


....

Du är svårt att leva utan
Jag är svår att leva med

                                                 - LW

Bilbingo premiären 2008!

Där kom vi nerglidandes i en silvrig peugot, taggade som få :) Det var ju inte packat i bilen om man säger så, men Ewa och jag var glada ändå! Traditionen men korv & cola i pausen fick tyvärr brytas i år, i och med att Ewa blivit veggie som vi brukar säga! Till vår stora förtjusning fick vi även tuta redan i premiären. 500 kr inkasserades till Generalshöjden! Morgan var glad han med! Stort Grattis :)

Vår totala vinst genom åren:

Josse - 250 kr (2006) + Sverigelott (2006)
Ewa - 250 kr (2007) + 500 kr (2008)

Pappa har satt sig på sina glasögon :)

 

Never again..

image230

Flirtkulorna :)

Vi skulle gå ut stenhårt för att ragga på Tallinnkryssningen. Det hann vi aldrig göra förrän vi blev uppraggade av Johan och Tobias. Inte så svårt att gissa vem som fick ihop de med vem va?


  

Jossan på äventyr!

15 maj 08 - Hanna Hansson,  Högsäter

7 juni 08 - Caroline Olsson, Karlskrona


RSS 2.0