Revansch!

I alla år har jag tänkt att jag har dåliga tänder. Har haft flera hål på unga dagar och alltid är det något problem. Från början låg jag i riskgrupp 3 och igår fixade jag det. Jag ligger nu i riskgrupp 1. Även om jag hade ett hål igår i visdsomstanden så plockade vi bort den på gång så stör den inte mer. Hon sa att det kommer vara mycket lättare för mig att hålla rent när båda visdomständerna är borta. Jag har ingen tandsten och tandköttet ser fint ut. Jag har kämpat med det här hur många år som helst nu, har ju käkat flourtabletter sen 2:an eller 3:an på gymnasiet och borstar tänderna 2-3 gånger om dagen. Jag har lyckats och jag är grym!


"Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var på väg hit eller härifrån"

I don't wanna hear
I don't wanna know
Please don't say you're sorry
I've heard it all before
And I can take care of myself
I don't wanna hear
I don't wanna know
Please don't say 'forgive me'
I've seen it all before
And I can't take it anymore


Tack för att ni finns!

Ewa sa en gång "Jag är glad att Biffen och Malin tar hand om dig när jag är så långt borta"
och vet ni? De är jag med :)

 
Jag tycker om er :)


Snälla, kom hem!

Om alla bara kom hem från alla ställen i världen ni befinner er på så skulle vi kunna ha en jättemysig fest här nästa helg. Sådär som vi brukar ha på sommaren,röka lite vattenpipa, spela med andra ord och bara ha det trevligt tillsammans. Jag tycker själv det låter som en jättebra idé, vad tycker ni?

"det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra"

Tanzania
13 oktober - 22 december
2009



Förväntansfull, nervös, glad, nyfiken och stolt


Disneyland 24 september 2008


"Jag sågar av grenen som jag fastnat på"

Jovisst, hemma hos oss blåser förändringens vind, vi har dock inte fyttat hamocken från baksidan istället för framsidan. MEN Mamma och jag har idag köpt en köksklocka. Det är stort :) Anita, när kommer du hem och hälsar på?


Såhär ser den ut :)


"Du måste ut för att hitta in"

Tog bussen in till Oslo för att fika lite med Anna innan bussen hem till Sverige skulle gå. När hon dragit till jobbet lyste solen över Oslo så jag bestämde mig för att lalla runt lite på Karl Johann. Eller, de va mest för sakens skull så jag gav upp rätt fort. Jag hade ju all packning med mig.

Satt iallfall på bussen i 5 timmar och anländer till Örebro kl 18.00. Jag byter buss där lite snabbt, de var bara att gå av bussen och gå på nästa som stod parkerad framför. När bussen börjar rulla ut från buss terminalen sitter jag och kollar ut som jag vanligtvis gör på bussar. Ser en kille sitta ensam i en busskur och han följer bussen med blicken. Tänkte nåt i stil med "De där ser ut som Matte". Efter att ha tittat en extra gång ser jag att de faktiskt är Matte. Jag måste börja tokvinka för att han ska hinna se att de är jag. Han va lite steg i starten men upptäckte till slut att de var jag och vinkade snällt tillbaka. (kom ihåg att allt hände inom loppet av ungefär 5 sekunder)
Hur stor är chansen att just han sitter där? Men de va kul :)

Ja, det har varit några underbara dagar i Norge. Jag kan inte säga att jag inte tänkt på dig alls, för då skulle jag ljuga. Men jag har liksom fått lite perspektiv på allt. Förlåt Clara att jag inte hann diska idag. Hoppas att det löste sig ändå :) Tack båda två för att jag fick flytta in på er soffa ett tag. Det betyder mycket! Ewa, vi ses om 3 månader igen <3

De känns som de är dags att flytta in till min egen säng inatt, lämnar lillebrors gamla pojkrum och tar tjuren vid hornen. Min säng känns gigantisk när man är ensam, men det fixar jag. Ensam är frukansvärt stark :)

Borta bra med hemma bäst!

Eftersom Ewa ska jobba över 50 timmar nästa vecka passar det nog inte jättebra att jag stanar kvar här. Även om jag diskar här så är det ju jobbigt att någon ligger i ens soffa när man komme hem efter 12-21 pass. (vakt tror jag det heter på norska).

Jag åker iallafall hem med Swebus på tisdag. Ankommer till Eskilstuna kl 19.20. Mamma hämtar du mig då? Jag har ju varit borta så länge nu :) (biljetten kostade 241 kr, så du kan ju tänka över saken)

Ta hand om varandra!

Vilket kap!

Idag har jag gjort världens kap. Två par shorts för 49 kr :) och eftersom jag befinner mig i Norge så måste jag säga fyrtinii istället för fyrtionio som det heter på svenska. Ja tack säger jag eftersom mitt sparkonto minskar nu förtiden istälet för att fyllas på + att jag tänkte använda shorts varje dag i nio veckor! Det blir nice :)

Hej Norge!

Jag gör inge vettigt alls när Ewa och Clara är på jobbet. Men de va ju därför jag kom hit :) Planen är att diska och fixa ording här tills de kommer hem. Sen blir det Metro för lite shopping på eftermiddagen. Eller ja, fönstershoppning för min del :)

Har tittat lite på tågbiljetter hem till nästa vecka. Det ser ut som att jag antingen kommer att blir ruinerd eller fast i Norge. Men det kanske finns någon som har god lust att sponsra mig med biljetten. (Med någon menar jag min mamma. Puss på dig mamsen)

Solen skiner så det är dags att sätta fart!


De är stressigt att vara arbetslös!

Seg upp i ottan (09.34) haha. Käkade frulle och allt de där man gör på morgonen. Sen upp till Tempo och snacka med Maggan om livet och Wallanderfilmen. Hem igen för jag upptäckt att jag glömt mobilen. Till Malmaskolan för att se på barnen som hade idrottdag. Bussen till Eskilstuna för att vaccinera mig. Fyra sprutor. Mötte Malin och sen iväg till Blue Lotus. Ängeln ska fixas och fastna på mig den 29/9 kl 12.00. Känns skönt att ha min skyddsängel i Tanzania. Donken för lite burgare. Ta foto till visum. Gina för lite shoppning av trosor, inte allt för ovanligt när det gäller mig och Malin :). Bussen hem till Malmköping. Apoteket för att hämta ut Malariatabletter. De finns såklart inte där så jag får ringa Malin och be dem hämta ut dem i Eskilstuna. Ta ut pengar som jag ska ge Robban eftersom jag antar att han inte vill betala mina tabletter. In på Tempo för att hämta filmen som Maggan lagt undan. Hem och hämta Julia present. Ner till Generalshöjden för att fira kusin som fyller 16 år. Bli upphämtad av Robban och Malin för att dra hem till mig och se den efterlängtande Wallanderfilmen. Krama om dem eftersom vi kankse inte ses på ett tag nu. Packa klart inför min resa till Norge. Om ca sju timmar åker jag till Norge på obestämd tid.

Nu ska jag sova! God natt



Snygg brud!



Var tvungen att testa vår nya scanner :)


"Hej din gamla skata"

Ringde Robban idag så nu är det spikat. Det blir ingen säsong 09/10 i Sälen för min del. Känns skönt att jag tagit ett beslut men förjävligt att inte åka upp. Så nu är det dags för nya äventyr och en ny fri väg ut.. Vad har framtiden att erbjuda?

Så dumt!

Det jag mådde mest dåligt över och det som gav mig mest ångest för ungefär fem veckor sedan var att jag skulle komma in i Umeå. För då skulle jag tacka nej till den platsen och tänk om jag skulle ångra mig sen? Jag fick kortet Oroa dig inte för det som du inte kan påverka gång på gång, men ändå gjorde jag det. Jag kom ju inte ens in i Umeå! Va mycke lättre det skulle vara om jag bara tog det som det kom istället för att oroa mig hela tiden. En dag i taget!

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen..

Tillbaka på ruta ett!

Tre inlägg från augusti 2008.
Jag kunde lika gärna ha skrivit dem går. Har jag inte utvecklats eller kommit någonstans på ett år? Jag sitter fast i exakt samma skit, ångest inför att börja plugga och hata att vara singel. Jag ljög ihop det bra för ett år sen. De va nog vad jag ville känna, men nu sitter jag ju här igen. Tragiskt, hemskt och allt därtill!



 


Varför?

Jag går på bussen i Eskilstuna..

Jag: Hej, jag vill åka till Malmköping
Busschaffisen: Det blir 61 kr
Jag: När jag åkte hit betalade jag 51 kr
Busschaffisen: Oj förlåt, jag tryckte in Sparreholm
Jag: Nej, dit ska jag inte!

Hur stor är chansen och varför händer sånt alltid mig? Han kunde ha slagit in vilken jävla ort i Sörmland som helst, men självklart blir det just Sparreholm.. Jag blir så trött!



Malin, glömde jag min väska hos er?
Haha, nej jag skämta bara..

Sånt jag funderar på i min ensamhet..

Hur det är att bara vara jag? I 10 månader har det varit vi "Josse och Chrille kommer ikväll". Nu är jag bara en. "Josse kommer ikväll". Jag gör precis som jag vill, när jag vill. En ovan känsla för min del.

Om en vecka fyller min kusin år. Då kommer det stå på kortet:

Grattis Julia
önskar
Lotta och Thomas
Jesper och Johanna
Josefine

Det är sånt som påminner mig om att jag är ensam. Men jag vet att det kommer komma en tid då jag inte ens tänker på det. En tid då jag tycker att det är underbart att vara ensam. En tid då jag inte ens funderar på vad han gör. Det är inte imorgon eller nästa vecka, men snart så..

Idag när Jeppe och Johanna var hemma och käkade vägrade jag att sitta på hörnet som en mobbad idiot. Till och med mamma tog fram sex tallrikar när hon skulle duka. När hon upptäckte det tog hon snabbt bort en för att jag inte skulle se det. Så kan det gå!


Längtar lite till..

BIOPREMIÄR!
Stieg Larssons
Flickan som lekte med elden
18 september


:)

"Du var kär i mig när du var 7 år, Johan när du var 14 år  och Chrille när du var 21 år" När jag är 28 år hoppas jag att jag bor ihop med mannen i mitt liv, han som ska bli pappa till mina barn, älska mig i nöd och lust och vara mig trogen, tills döden skiljer oss åt!

Längtan!

Wallander:Cellisten 2009-09-16

Lars Winnerbäck - Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen
2009-09-21

Tack Matte!

Josefine säger:
vi träffades i söndags eftersom vi umgås med samma folk, men vi hörs inte alls

mattias säger:
ah okej. ja frågar du mig tror jag det är lika bra.. det känns inte så först men det går fortast då.. kapa av helt till en början och sen ta det som det kommer..

Josefine säger:
tack jag har blivit dumpad förr...


Idag kan jag skratta åt det, men den 12 februari 2008 kändes livet hopplöst. Det har gått ett och ett halvt för sen dess och jag vet att det går över. Tiden läker alla sår!


RSS 2.0