Potatis

Varför är det såhär? Potatis går jätte bra att äta med Ketchup, eller jag gör det i alla fall. Ni vet bacon, stekt ägg och stekt potatis. det väljer jag ketchup till. Potatismos däremot går inte att äta utan ketchup, kommer inte på frågan. Men det konstiga är att det inte går att ha ketchup på vanlig kokt  potatis. Hur kommer det sig egentligen?


image69


Destination: Min säng

Sitter här och försöker hitta något bra flyg så jag kan åka och hälsa på Becka vecka 20. Det finns 100 olika sidor och ändå hittar jag inget humant pris. Är det meningen att jag ska leva som fattiglapp resten av mitt liv eller? Visst har jag hittat några som verkar fungera, men då måste jag vara hos Becka i si sådär en vecka. Frågan är om hon står ut med mig så länge? Jag tror faktiskt inte det. Varför finns det inte bara en sida där man kan gå in och hitta ett bra och billigt flyg på ett kick? Vart är världen på väg när det bara blir krånligare och krånligare? (låter som en gubbe på 75 år) 

Undra hur många gånger jag fyllt i det här:
Avreseort: Stockholm
Destination: Berlin
Avresedatum: 16-17 maj 2007
Hemresedatum: 21 maj 2007
Tur och retur: Ja

och jag lär få fylla i det ett antal gånger till under de närmaste dagarna. Eller så ber jag hlt enkelt Becka fixa det åt mig. Fast jag borde nog klara av någoting själv? Ja, det borde jag. Punkt slut.

image68
Josse och Mattias 1 år <3




Anita

image67

Grattis på den stora dagen.

Man blir alltid varm
av din stora charm
att du 19 år ska bli
fattar inte vi

The Holiday

image66

Jag älskar den filmen, den träffar verkligen rakt i hjärtat!
Det går nog att se den hur många gånger som helst.
Sen är det bara ett plus att de jordens finaste par också :)



Hejdå Becks! Känns konstigt att du lämnar oss för en tredje gång.

Lova att ta hand om dig så ses vi snart igen! Love u.


Klockren bild

image65

Lediga helgen

Jag är verkligen ledig en helg i månaden och det är den här! Jag njuter av varje sekund. Synd bara att jag får lite ångest, måste ju hinna med så mycket som möjligt. Igår var jag med Becka och Nanny i Eskilstuna, köpte lite nya grejer. En ny outfit till ikväll när det är Lotus som gäller, längtar :) Efter stan var var jag med Bella hos Peter. Alla va precis som förut, skrattar inte åt skämten utan att humorn är som den är. James Bond - Casion Royal var filmen som gällde. Varför är egentligen James Bond odödlig? Det går alltid att säga: "Ja, men han är ju James Bond".

Becka och Nanny, skriv under med era egna namn nästa gång istället ;)

Så ingen glömmer hur jag ser ut :)

image64

Torsdag

Jag bara jobbar och jobbar. Ser att att nå en rekordlön. Jag hoppas och tror på det. :)

Vill ha:
En cykel, alla har ju en
Är sjukt sugen på: Att gå ut på lördag :)
Saknar: Angelica, sjukt länge sen jag träffade henne.
Är trött på: Mig själv, jag är ju överallt.
Skulle vilja: Åka härifrån för ett tag
Behöver: Träna

E-town

Idag stod det Eskilstuna på schemat, Mattias skulle inhandla ny mobil. Elgiganten var det första och sista stoppet för det projektet. Han var verkligen snabb idag. Jag blev som vanligt lite sugen på en ny men måste såklart vänta tills mitt abonemang går ut. Jag hatar min mobil och mitt abonemang. Efter mobilinköpet var det dags för Rusta. Hur länge är det möjligt att vara inne i ett lågprisvaruhus? Det går i princip att kolla på allt. Faktum är att jag en sån person som köper saker för att det är billigt. Ångesten kommer ju sen när alla billiga saker tillsammans blir en förmögenhet. Men det är ju ett senare problem.

Nästa stopp var TunaPark. Jag köpte en gul tröja och två par skor.  Jag tittade på en grön klänning + ett grönrutigt skärp till. Ni vet sånt som egentligen inte passar mig eller är min stil men ändå är fint? Till slut kom jag fram till att inte handla. Jag vet faktiskt inte om jag valde rätt, men det går ju att ändra sig.    

Överskattat: McDonalds
Underskattat: Rusta

Ensam


Jag tror på fullaste allvar att jag är den enda i världen som tänker som jag. Jag förstår inte andra och de förstår inte mig. Varför har gud gjort mig till en utomjordning?


Fly vardagen?

Jag såg en reklam som hade "Fly vardagen" som rubrik och sen var det massa erbjudanden på resor och likande. Visst låter det helt underbart att fly vardagen och bara åka iväg? Det känns bara så att man glömmer en sak. Det är ju vardagen som vi lever i och som är vårt liv. Verkar inte det bättre att försöka skaffa sig en fungerade vardag som man trivs med? Det är klart att jag funderar varje dag på att vara dra härifrån, bara sticka och slippa allt jobbigt. Problemet är bara att när jag kommer tillbaka kommer allt vara likadant igen. Ingenting har förändrats, allt är detsamma. När jag är 40 år kanske jag bara längtar efter ledighet och helg. Jag vill inte att det ska bli så, det är min största skräck. Det blir ju vad man gör det till, som man brukar säga. Tack för mig!



Överskattat: Krogen
Underskattat: Taklucka i bilen


Lars Winnerbäck - Tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livetDu lever för stunden, precis som jagDet är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängarmen lyckan i grunden, precis som jagVi är som personifierade nittiotali ett virrvarr av chanser och val Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planerJag lever för kicken, precis som duJag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressenJag har frihet i blicken, precis som duHär står livet i farstun, så nära inpåmen det är nåt som gnager ändå Det kallas tvivel, det där som störDet kallas för en klump i magen och ett konstigt humöroch jag ser hur du tänker på nåthur du längtar dig bortsom en fågel i burEn obehaglig distansen konstig känsla nånstansDet känns tomt - eller hur? Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstårnär du somnar om natten, precis som jagutan mening på jakt efter ruset, genom dunket och brusetDu lever för skratten, precis som jag Vi är som flugor i smöret på nån annans kalasVi proppar i oss och vaknar som as Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivorDom hjälper mot ledan, precis som duJag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagaroch längtar till fredan, precis som du Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?Kan du känna hur det gnager i natt? Det kallas tvivel... Här står livet i farstun, så nära inpåmen det är nåt som gnager ändå Det kallas tvivel...

Med solen i ögonen

Ja, det kan man verkligen säga. Det har varit en helt underbar dag. Jag jobbade 9.30 - 15. Jag måste ju erkänna att det var en mycket bättre tid än 15-21 som jag brukar jobba. Problmet är ju då att jag inte kan hänga med ut, i vanliga fall kan jag ju gå ut när jag jobbar helg. Det är ju kanon! Becka, Nanny, Emma och Anita var här idag. Det var meningen att vi skulle grilla, men de va bara Becka och jag som grillade. Men gott var de =) Var lite problem med grillen i början bara, första gången för säsongen, man kan ju inte begära för mycket!

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt för jag har jobbar 6 dagar i rad nu. Det är jag liksom inte van vid. Sen på tisdag är det monsterpasset igen, 11-21. Det tar på krafterna men det ger ju väldans mycket pengar. Det behövs alltid till olika saker. Exempelvis en cykel som jag måste införskaffa. Det måste bli mitt nya projekt. En cykel ska jag ha, annars tar jag bara bilen. Det är faktiskt väldigt långt till Anita och Bella. Det är en väldigt bra anledning till att ta bilen.

Jag vill ha fria vägar ut..

Överskattat:
Coca-cola
Underskattat: Hålla hastighetsbegränsningen

Fotboll?

Idag var det dags att damma av de gamla fotbollsskorna och bege sig ut till dalvallen för att tillsammans med de andra brudarna lira lite fotboll. Min kondis ligger på minus med det var kul och det gick hyfsat bra. Fick dock tacka nej till en plats på bänken på söndag. haha. Never! Det som jag tycker är absolut det jobbigaste
är att jag är så seg, svårt att röra mig i sidled liksom. Försöker börja springa med det går inte, är som fastklistrad i  marken. Tyvärr kan jag inte träna nån dag nästa vecka eftersom jag tränar tisdag och torsdag kväll. Däremot blir det konditionsträning på gymmet för mig. Det gäller att hålla igång på nåt sätt om jag ska fortsätta att träna.

Mamma och Pappa i kläppen så Jeppe och jag är själva hemma i helgen. FF som det hette när man var 14. Var kanske lite roligare då också. Mattias är också själv hemma så vi kan inte ses eftersom han måste vara hemma med sin katt och jag jobbar hela helgen. haha. Vi ses på måndag då!

Fredag: 11-21
Lördag: 14-21
Söndag: 9.30-15


image60
För att Simon tycker att den är bra, trots att vi inte umgås :)


"Nu är det nån som pratar igen"

I morse när Mattias ringde mig så hörde vi andra röster i telefonen. Ni vet sånt man brukade göra för 6 år sen kankse? Det roligaste var när en av dem sa: Men, nu är det ju nån som pratar igen.
Jag började skratta och Mattias skämdes lite över mig. Men vadå? Hon kommer ju inte direkt spränga vår brevlåda. Mattias var ganska upptagen med att lyssna på dem så han sa i princip ingenting till mig. Ni vet ungefär som när Becka kolla på TV när man pratar med henne i telefon?

Nu dagsög jag hela undervåningen. Jad har fått för mig att de är bra, för jag blir alltid svettig när jag städar. Eller så kanske jag helt enkelt har dålig kondis. Jag tror på det andra altenativet.

Sist men inte minst måste jag rekomendera Förortsungar. Filmen är både mysig, sorlig och ganska rolig. Det är lätt att vara en bra pappa, det är bara och fråga om barnen har borstat tänderna.

image59

Flen, jobb och keso

Idag ringde Björn och väckte mig kl. 09.12 för att fråga om jag kunde jobba 17-21. Undra om han tycker att de är kul att väcka mig. Emelie brukar också vakna av att han ringer. Men hon sover ju halva dagen också.

Senare bar det av till Flen för att sola och simma. Jag var ganska tidigt i simhallen så jag var tvungen att simma
40-45 minuter. Det är ju faktiskt en evighet.  Var tvungen att vila en gång för att jag får ont i knäet. Annars gick det fint. Kände mig verkligen nyttig. Efter simmet och solet gick jag till Mattias och föreslog lunch ute. Det blev Loftet. Jag tog helt oväntat Pasta och köttfärssås och Mattias nån lammfärsbiff eller nåt liknande. Det var mysigt att äta där. Gott vatten hade de också. Aqua svartvinbär. Måste se om det finns och köpa nånstans. Just det, jag glömde ju nästan det viktigtaste. Jag smakade lite keso på lunchen och det smakade faktiskt okej. Det är nyttigt också har jag hört så det är dags att jag börjar käka de. Köpte faktiskt med mig en burk från jobbet :)

På jobbet var allt som vanligt. Har fått massa extra tider nu, gud va jag kommer jobba och gud vad jag kommer att tjäna pengar. Det behövs eftersom jag jobbade 7 dagar i mars, hur mycket pengar kan det ge egentligen? Vågar jag hoppas på 3000. Jag får se.
Nu kommer en sån här sak som troligvis inte är rolig om man inte var med själv. Men vi får väl se vad ni tycker.
För er som inte vet det så möter Securitas oss när vi går ut ur affären på kvällen. När de kommer dit ska de ringa och säga till.

Securitasvakten: Hej, jag är här ute nu.
Andreas: okej, vi är här inne.

Okej, man behöver inte skratta om man inte vill.
Nu ska jag se på förortsungar.

All I need is...?

Jag brukar aldrig säga att jag inte klarar mig utan någon. Det värsta som finns är att vara beroende. Jag skulle må så dåligt om jag insåg att jag var beroende av någon. När jag tänker efter så är jag ju faktiskt beroende av människor runt omkring mig. Att vara social och få prata av sig är något som jag behöver. Skulle nog bli helt knäpp av att inte prata och hålla allt inom sig. Så på sätt och vis är jag beroende. Men det är väl så världen fungerar?

Egentligen skulle jag vilja ta dagen som den kommer. Bara vara liksom. Ungefär som man kunde göra på gymnasiet. Då var det bara att pallra sig till skolan och sen göra sina läxor. Nu helt plöstligt  måste jag planera inför framtiden. Vad ska jag göra då, hur, när var och varför? Det går inte bara att glida. Måste ta beslut också, men när ska jag få motivation att göra det? Jag är hellre lycklig nu än om 25 år
Trodde inte att det skulle bli såhär jobbigt att sluta skolan. Och alla som säger att man ska tillvara på tiden i skolan och nu fattar jag precis vad de menar.

Hur många gånger har jag inte tänkt: Nu drar jag härifrån.
 Men vad blir bättre av det? Problemen hänger ju med mig, eller?


Super Mario Bros

Mattias har laddat hem Super Mario till mig :) Jag är faktiskt sämst, trodde jag var bra. Är redan arg för att det går så dåligt. Men jag blir väl bättre. Nu vet jag var jag kommer sitta fram till torsdag morgon kl 08.00 då det är dags att gå till jobbet igen :)

image57

Börja träna fotboll igen?

Påskafton

Jag trodde inte att hela Malmköping skulle handla idag, men hade tydligen fel. De märks att folk inte tar påsken på samma allvar som julen. På julafton handlar folk kankse en mjölk, aftonbladet och lite potatis. Idag var det lite mer som inhandlades om jag säger så. Mitt rekord på kund var nog 807,50, inte dåligt :)  Var sjukt stressigt, extrapris på lång baguett och blandfärs. Va i charken hela dagen skulle man kunna säga.

Det verkar inte bli nåt påskfirande för min del. Fick ett "påskägg" av mormor och morfar. Jag blir så tjock under såna här helger. haha. Har köpt ett ägg till Mattias också, med Nalle puh på, kan det bli finare? Jo, kankse om de va Byggare Bob. Jag har tjatat till mig lite påsklunch imorn så jag hoppas att det blir så. Jag fick för mig att jag tyckte att påsken ligger för nära julen. Att jag liksom inte alls var sugen på påskmat, men jag hade tydligen fel för jag är sjukt sugen nu. Troppade nyss i mig skinka, men den va tyvärr väldigt fel på toppen. Synd. Så mycket som går till spillo.

Vill ha: Ny mobil
Är sjukt sugen på: Lammfiol
Saknar: Hanna
Är trött på: Godis
Skulle vilja: Snorkla på phi phi islands.
Behöver: Sol i massor.

image56





Du & Jag



Det finns bara en av mig och det är jag
det finns bara en av dig och det är du
det finns bara två av oss och det är vi


image55

Är kvällen före värd dagen efter?

Mitt svar är faktiskt ja. Det var faktiskt sjukt kul på Amazon igår. Fattar inte att det alltid blir så kul. Det finns två grejer jag gillar med Amazon, det första är folket. Alltid massa roliga människor som man inte sett på år och dar. Det andra är lokalen i sig, det finns gott om plats så man slipper trängas. Det blir lätt så i Eskilstuna så hela kvällen förstörs.

Värre var det när jag vakande i morse. Huvudvärk och ångest till tusen. Egentligen hade jag velat slippa gå upp idag men det blir liksom bättre med tiden. Glömmer bort vad som egentligen hände dagen innan, och tur är väl de. Gick väl upp sådär vig 13.30 fast jag vakande vid 8.30. Då började gårdagen spelas upp i huvudet, om och om igen. Men som sagt, kvällen före är värd dagen efter.
 
Det som var helt otippat med dagen var att jag fick värsta begäret efter coca cola. Först gick vi till Coop för att köpa 50 cl till mig. Sen drack jag upp på ett kick. Efter ett tag blev vi sugna på pizza och vad behöver man till det? Jo, 2 liter cola. Jag drack självklart inte upp hela själv. Men sen när har jag börjat känna detta behov?

Tre saker som gör mig lycklig i denna stund:
1. Lars Winnerbäck släpper ny platta den 26 septermber. Plus att det troligtvis blir turné i höst. Anita och jag har ju sovplats i Linköping numera. Kanske vi får hela lägenheten för oss själva om herrn i fråga sover hos grannen?
Du har så gott som lovat oss :)
2. Hanna ska ringa mig imorn. Miss you darling.
3. Erbjudande från Fuji. De bjuder på de 25 första bilderna när man framkallar. Passar ju utmärkt när Thailand bilderna och bilderna från onsdagen ska framkallas. Mattias har dessutom valt den som han vill ha på väggen :)


Mattes bild


....



Orka fatta beslut..

Stockholm

Idag var det den stora dagen skulle man kunna säga. Det bar av till huvudstaden för att fotograferas. Det var riktigt kul även om det var lite svårt att posa i början. Vill ju inte att det ska bli för mycket eller för lite, om man säger så.
Som vanligt var det jag som var jobbigast när vi skulle välja bilder. Jag hatar att ha beslutsångest. Det skulle faktiskt vara bättre om man var helt ensam och såg på bilderna så att ingen påverkade mig. Massa bilder som jag ville ha bort sa de andra va finast. Jag fattar inte hur folk tänker :)

    
  


Tar bara några bilder i taget för att inte förbruka dem :)
Nu ska jag nog lägga mig, Mattias och Titti hämtar upp mig 9.15 för att åka till Eskilstuna imorn. Ingen sovmorgon här inte. Borde inte åka till stan eftersom jag måste spara pengar. Men som jag själv uttryckte det:
"Jag ska inte köpa ett jälva skit, eller kanske skor".

Tack o hej, leverpastaj!

Vad vill lunarstorm?

Det här mejlet trillade in i min inkorg idag:

Hej MegaBubbeljosse

Du har inte hört av dig på ett tag, och det finns folk som försöker få kontakt med dig!

www.lunarstorm.se

Du har fått:
1 gästboksinlägg.
3 lunarmejl.

Logga in och häng med 1,2 miljoner sköna människor. Gör din röst hörd och visa vem du är i ditt krypin. Läs bloggar eller kolla in bilder, prylar och kul klipp. Hitta nya och gamla bekantskaper. Möjligheterna är minst lika många som antalet medlemmar.

Kom in i värmen!

Har de inget annat för sig än att kolal vilka som inte har varit inne på länge? De kanske inte har tänkt på att de kankse beror på nåt. De är ju inte så många som är 20 som sitter inte på Lunar. Satsa istället på nya medlemmar. Kanske i åldern. 12-13 år. Ett tips bara!

Nu ska jag spela Othello men min kusin Gabriella :)


Ett nytt test, eller vad det kallas..

Jag älskar verkligen såna här tester. Jag hittade den på Lambis blogg och beslutade mig för att svara på frågorna själv. Har ju ändå lite tid över medan jag väntar på att maten ska bli klar ( det är jag som lagar den).

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: Jag vet inte, tror att de är tre. Men använder nog bara en eftersom de andra gick till mitt och Beckas skåp i skolan.
Äger du en iPod: Nej.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: Halv 10.
Hur många resväskor äger du: Ingen som är min egen.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute: Nej, de hör inte till vanligheterna hos mig.
Var köper du dina matvaror: Tempo givetvis.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Jag är nog helst med på bilden.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk: Vanlig
Vad åt du till middag: Äter just nu köttbullar och makaroner som jag som sagt själv har lagat.
Använder du huvtröjor: Ja, de skulle man kunna säga
Kan du vissla: Ja
Vem var den sista som ringde dig: Mattias
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: Ja, det tror jag.
Vilket riktnummer befinner du dig i: 0157
Tittade du på tecknat när du var liten: Ja, hör inte det till?
Hur många syskon har du: ett
Är du blyg inför det motsatta könet: Nja, det tror jag inte.
Äger du några band t-shirts: Lars Winnerbäck är den enda :)
När flög du senast: I torsdag, hem från Thailand.
Hur många stolar står kring ditt köksbord: 2 st och en köksoffa.
Pratar du några andra språk än svenska: Jag borde svara engelska och tyska, men de vette fan.
Har du gråtit offentligt: Ja, va expert på det när jag var 14-15
Har du en stationär dator eller en laptop: Stationär
Försöker du alltid lära dig nya saker: nej, det tycker jag inte.
Har några tatueringar eller piercingar: nej, men skulle vilja ha en tatuering.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten: Nej, är emot sånt för att Mattias är för.
Kan du kasta macka: Ja, faktiskt!
Vad har du med dig in på bion: Popcorn är ett måste.
Gillar du att åka flygplan: Ja, det är trevligt.
Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner: Svårt att komma på sånt på rak arm. Men vad sägs om omtänksamhet, ärlighet och humor?
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: Antaligen inte eftersom om han attraherar mig är han ju attraktiv. eller?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: Inte så mycket. Är rätt pigg av mig.
Äter du frukost dagligen: Ja, det är den godaste måltiden.
Vilken är din favoritfrukt: Vindruvor.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 21 år. Herregud va gammalt.
Tror du på liv på andra planeter: Ja.
Tror du att Gud är man eller kvinna: En man med stort skägg.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Ja, det skulle vara en upplevelse.
Sover du på sida, mage eller rygg: Mage är nog skönast.
Tycker du om att krama folk: Ja, det är mysigt.
Äger du en digitalkamera: Ja, det göt jag.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars: Tittar inte på Star Wars.
Tycker du att du är attraktiv: Ja, ibland så.
Vad är du allergisk mot: Inget tror jag. Fick värmeutslag när jag var liten, räknas det?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Nej, borde jag de?
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat: Jesper antaligen eftersom min bror heter det.

Nu ska jag kila iväg mot Bellas place :)

image41

Älskar att hålla mig till planeringen!

Min to do list inför dagen:
* Fixa nytt Visakort.
* Kolla om det finns en dropin tid hos Kikis. Måste klippa mig innan onsdag.
* Ringa Becka och kolla om vi ska ut och gå.
* Kolla en sista gång vilka som ska med på onsdag.
* Simma och sola i Flen.

Mammas lista:
* Diska
* Diskmaskinen och tvättmaskinen. (Yes.det går inte att köra båda samtidigt)
* Dammsug övervåningen

Min allmänna lista:
* Klippa mig
* Spara pengar för att backpacka nästa sommar.
* Bestämma vad jag vill göra i sommar. Engelska kurs, jobba eller nåt helt annat?
* Hitta gråa dagar skäl att skynda på.
* Lämna tillbaka pengar till alla jag är skyldig. ( närmare 2500. Yes)
* Beställa nytt bankomatkort.
* Dammsuga i mitt rum.

Jag kan vara nöjd med dagen med andra ord :)

Amazon på torsdag?


Måndag = Helg

Idag börjar alltså helgen. Eller lediga veckan kan man också säga. Jobbar bara lördag 10-14. Det finns bara ett problem med att vara ledig så mycket som jag är. Jag tar inte vara på det. Hade jag gått i skolan hade jag längtar och verkligen sett fram emot den här veckan. men nu är den som vilken vecka som helst på året. Det är lite synd. Har i alla fall fått en till tid på torsdag nästa vecka. 8-15. Alltid tacksam att få jobba eftersom pengarna är ganska slut nu :)

När jag gick upp i morse hade mamma gjort en lista åt mig vad jag ska göra idag. Alltid lika kul.
* Diska
* Diskmaskinen och tvättmaskinen. (Yes.det går inte att köra båda samtidigt)
* Dammsug övervåningen

Min egen lista va idag:
* Fixa nytt Visakort.
* Kolla om det finns en dropin tid hos Kikis. Måste klippa mig innan onsdag.
* Ringa Becka och kolla om vi ska ut och gå.
* Kolla en sista gång vilka som ska med på onsdag.
* Simma och sola i Flen.

Vi får väl se hur dagen slutar!

image35

image36
Man är inte så snygg när man snorklar, men jäklar va kul det är :)


Vad ska jag göra med mitt liv?

Idag har jag sån där ångest som jag brukar få ibland. Hade ingen större lust att gå upp ur sängen. Tur i alla fall att det är sorligt. Jag sätt ute ett tag nyss. Jag svettades ju inte direkt men jag tyckte faktiskt det dög. Behöver inte vara rädd för att bränna sig i alla fall. Pappa frågade om jag hade smörjt in mig med 30 men jag sa att det räckte med 25 :) Innna jag åkte till Thailand tänkte jag att jag skulle ha 8 i slutet men jag gick faktiskt inte under 15. Det var omöjligt. Mattias där emot smörjde inte in sig alls ibland. Smartskaft.

Jag sökte på "vad ska jag göra med mitt liv?" på google, men lyckades inte få fram nåt givande. Det kom bara fram massa bloggar som hade skrivit samma sak som jag. Jag önskade att det skulle komma fram massa alternativ. Du kan göra det här, eller kanske det där. Hmm.

Det här måste jag göra:
* Klippa mig
* Spara pengar för att backpacka nästa sommar.
* Bestämma vad jag vill göra i sommar. Engelska kurs, jobba eller nåt helt annat?
* Hitta gråa dagar skäl att skynda på.
* Lämna tillbaka pengar till alla jag är skyldig. ( närmare 2500. Yes)
* Beställa nytt bankomatkort.
* Dammsuga i mitt rum.

Nu måste jag sätta mig i solen en stund till innan det är dags för att gå och jobba. Imorn är det helg :)       
                                                                                                                                                              

RSS 2.0